Вземете отстъпка само с МЕТРО Кеш енд Кери България

Марката ZWILLING предлага висококачествени продукти от 1731 г. и е една от най-старите марки в света. Да предлагаме на клиентите най-доброто от света на кулинарията и красотата: Това е страстта на ZWILLING. Открай време се стремим чрез иновативни технологии да произвеждаме продукти с привлекателен и неподвластен на времето дизайн от най-високо качество. Формите, функциите и методите постоянно се развиват.

ZWILLING си сътрудничи с известни дизайнери, които споделят ценнотите и визията на ZWILLING. Богатото портфолио предлага продукти от съвременната кухня - от ножове и тенджери, през тигани до комплекти прибори и кухненски помощници.

Серията ножове ZWILLING Motion съчетава отлично качество, удобство при работа и модерен дизайн. Прецизно изработеният накрайник от неръждаема стомата с логото на ZWILLING показва, че всекинож отговаря на високите стандарти на марката ZWILLING.

ZWILLING Motion се отличава с острота, съчетана с изчистена, модерна форма. Благодарение на ергономичния контур на дръжката ножовете прилягат отлично в ръката.